donderdag 26 mei 2011

Houden,weggeven …..nee Ruilen !!

Vorige week liet ik jullie de zwarte chaps .zien en vroeg mezelf af of ze wel bij mij pasten.   Veel van jullie zijn van mening dat stoer wel bij mij spulletjes past .Nu klopt dat ook wel een beetje ,neem onze bank die heeft een stoere uitstraling en past toch heel  goed bij de rest .   Maar ik heb besloten om toch afstand te doen van de zwarte   chaps          . Denk je nu ; die passen perfect bij mij en ik heb iets leuks dat weer past in Theemuts Rommelhoekje ????  Ik wil de  chaps namelijk graag ruilen voor iets anders leuks !!!   Jullie kennen mijn sfeertje wel een beetje en kunnen vast iets bedenken waar ik blij van wordt…………

IMG_3180Laat me weten als je belangstelling hebt voor deze 2 chaps en waar je het voor wilt ruilen . De verzendkosten van de Chaps neem ik voor mijn rekening en jij de verzendkosten van je ruilmateriaal ,eerlijk toch?

IMG_3184IMG_3182Je hebt tot 7 juni de tijd om te vertellen wat je ruilmateriaal is en daarna zoek ik uit met wie ik ga ruilen,spannend en leuk !!!!  

                groetjes Romkje.

13 opmerkingen:

Antonia zei

De chaps zijn superstoer Romkje, ik heb er wel belangstelling voor. Gezien het glaswerk dat jij hebt heb ik voor jou een gegraveerde stolp (met Lelietjes-van-Dalen) met glazen onderbord. Kan je wel een foto mailen. Groetjes Anja

Colinda en Jeroen zei

leuk idee om je spulletjes te ruilen. Ik kan helaas nu even niet bedenken wat ik kan ruilen want ik vind het wel super stoer.

liefs colinda

Het stokpaardje zei

Wat een leuk origineel idee om de chaps te ruilen. Ik ga even diep nadenken.
Groetjes Iris

brigitte zei

Wat een goed idee.
Ik doe helaas niet mee.
Bij mij zou het niet passen.
Wel heel veel succes.
Groetjes Brigitte

Thuis bij Tjits zei

echt een heel leuk idee Romkje!! ik doe ook niet mee, het past hier helaas niet, maar ben wel heel benieuwd waar je het voor gaat ruilen:)
succes!!

lieve groetjes, Tjits

De Nostalgische Nonnevot zei

Wat een leuk en goed idee van je..en laat je dan verrassen. Succes ermee..een Fijne avond, Nicole

Yvonne's Brocante zei

Hier nog iemand die niet mee doet, maar wil je wel even zeggen dat het een erg leuk idee is!
Groetjes Yvonne

rommy moosie68 zei

hoi wat een leuk idee om te ruilen groetjes rommy

Home and Lifestyle zei

Wat een leuk idee...en ik zie dat Anja al belangstelling heeft, ik ben benieuwd of er een deal volgt!

Een fijn weekend! Lieve groet, Ingrid

Wanda zei

Wat een leuk idee! Helaas voor jou doe ik niet mee, de chaps passen niet echt bij mij. Maar ik ben wel nieuwsgierig of je ruil is geslaagd die 7e van juni. Laat je het ons nog even weten? Vast wel toch?

Lieve groetjes,
Wanda

Anoniem zei

Succes met ruilen Romkje, en ik heb de tip van Sandra van `t Hoogerhuis opgevolgd en het lukt met Firefox.
Goed weekend, groetjes Monique

Elly zei

Ik wens je heel veel succes met het ruilen!!!!!
Wat een leuk idee vind ik dit!!!Ik hoop dat het gaat lukken en ik denk dat er dan meer van dit soort deals in blogger land zullen komen!!!!
Een hele fijne weekend Elly.

Michelle zei

Ja wel een heel goed idee om er een ruil van te maken! Anja heeft voor jou al een leuke ruil in gedachten lees ik! succes met ruilen, maar dat lukt vast!

Fijn weekend
Lieve groetjes Michelle